Lemn de Cluj – vernisaj la Muzeul Memorial Octavian Goga din Ciucea

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Lemn de Cluj – Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca organizează, de la ora 13:00, în incinta Muzeului Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, vernisajul expoziţiei itinerante de arte vizuale „Lemn de Cluj” (18 iulie – septembrie).

Manifestarea se înscrie în seria organizată de Şcoala de Arte la Ciucea, pe parcursul verilor, cu lucrări realizate în diverse tabere de creaţie.

În expoziţie pot fi admirate lucrările artiştilor Şcolii de Arte – din cadrul secţiilor externe Turda şi Câmpia Turzii – realizate cu prilejul Taberei de arte plastice „Lemn de Cluj”, ediţia a IX-a, desfăşurată în perioada 7-10 iulie 2018, aceasta având scopul de promovare a unor obiective culturale și turistice din județul Cluj, care au la bază lemnul. Expoziţia a mai poposit anterior în foaierul Teatrului de Stat “Aureliu Manea” din Turda, cu ocazia spectacolului prilejuit de încheierea Taberei Muzicale de Toamnă a Şcolii de Arte Cluj, la data de 10 august 2018. Lucrările au mai fost expuse, în 2019, în cadrul manifestării “Seara Artelor”, în luna februarie la Școala de Arte Cluj, în luna martie la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare şi în lunile aprilie-mai-iunie la Consiliul Judeţean Cluj. Expun următorii cursanţi: Baldogi Felicia, Bendreş Flavius Mihai, Bothază Brianna Nicoleta, Bozbics Martin Gabriel, Bucur Iarina Ana, Ciulea Sanda, Crișan Natalia Mirela, Fogarsi Antonia, Hidişan Alina Angela, Ianoș Mihaela, Lucaci Antonia, Moldovan Cornel, Mureşan Adrian, Negrea Maria Magdalena, Negrescu Rodica, Oltean Marcela, Paşca Ildiko Carmen, Pop George Radu, Pop Iuliana, Popa Alexandru Ioan, Rotar Marius Ioan, Rusu Carmen Cecilia, Șandru Viviana, Șoancă Sidonia, Stoica Oana Maria, Trifan Mihai.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare