alin tise banner

“Dracula pe Gheață” vine la Cluj pe 22 aprilie

Teatrul pe gheață Ice Vision Productions din Sankt-Petersburg organizează spectacolul Dracula pe Gheață, în data de 22 aprilie, ora 22.00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, avându-i ca principali protagoniști pe Tomas Verner, Surya Bonaly, Philippe Candeloro.

Spectacolul se bazează pe povestea lui Bram Stoker, și va avea loc în premieră în țara de origine a lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula. Vor participa campioni olimpici, patinatori profesioniști, care, cu ajutorul costumelor, decorațiunilor fabuloase, diverselor instalații video, vampiri zburând deasupra ringului, luminilor, sunetelor și efectelor speciale, vor recrea legenda primului vampir din istorie, Contele Dracula și dragostea sa eternă.

Evenimentul a fost inițial programat pe data de 8 aprilie, însă schimbarea datei a avut loc în urma anunțării meciului de baraj România-Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP, de pe 16, respectiv 17 aprilie. Manifestarea sportivă are prioritate, iar datorită faptului că terenul de tenis are nevoie de minim 10 zile de amenajare, organizatorii au fost nevoiți să reprogrameze data spectacolului.

În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și 330 lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim, iar cele cumpărate pentru data de 8 aprilie își mențin locurile și valabilitatea. Spectatorii care nu vor putea ajunge la eveniment pot returna biletele și primi contravaloarea lor, contactând rețeaua Eventim la adresa contact@eventim.ro.

Coloana sonoră a spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ a fost creată de talentatul compozitor Alexey Galinsky, care are în portofoliu succese precum spectacolele pe gheață Prințesa Anastasia, Alice în Țara Minunilor, Spărgătorul de Nuci și Lord of Darkness.

Laura Ciobăniță

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii