Brățara de plastic reciclat, noutate la Untold 2019. Ce alte informații e bine să cunoști

Dacă e vară, e Untold, la Cluj Napoca! De data asta, brățara de plastic reciclat îți poate asigura intrarea la spectacolele mult așteptate!

Programul pe zile, ore și scene îl găsiți AICI, dar rețineți că, așa cum anunță și organizatorii, sunt posibile unele modificări. Programul festivalului și modificările lui pot fi urmărite și pe aplicația Untold.

Brățara de plastic reciclat este prima (și, din multe puncte de vedere cea mai importantă) noutate cu care vine ediția din acest an a festivalului Untold. Urmând tendința generală a societății – tot mai multe evenimente, pe planetă, se apropie de principiile ecologice – organizatorii au decis ca în acest an festivalul să fie… VERDE. Asta înseamnă că, pe lângă brățări, vom întâlni containere de reciclare, amplasate în zona publicului și în împrejurimile zonei de desfășurare a evenimentului, iar cei care sunt autorizați să distribuie alimente și băuturi (non-alcoolice) în zonă va trebui să folosească ambalaje și recipiente reciclabile.

În privința accesului, spectatorii trebuie să știe că se va face cu începere de la ora 14, iar pentru funcționarea brățărilor se vor asigura 80 de puncte de încărcare, dar există și posibilitatea de încărcare online. Intrarea e recomandat să se facă până la ora 19.00. Fiecare spectator poate să iasă și să re reîntoarcă în zona de speciacol o singură dată pe parcursul unei zile.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Latest articles

Related articles