Andrea Bocelli şi invitaţii speciali de la Bucureşti şi Cluj

Ziua de 25 iunie este marcată în calndar de iubitorii de muzică drept ziua în care se vor întâlni cu celebrul tenor Andrea Bocelli. El va susţine anul acesta doua concerte extraordinare în Romania.

În data de 22 Iunie bucureştenii se vor întâlni cu marele tenor, iar după trei zile vine şi rândul clujenilor să îl aplaude pe Andrea Bocelli , alături de care vor urca pe scenă  invitaţi de marcă.  Artişti consacraţi pe marile scene ale lumii vor fi alături de îndragitul artist, completând un spectacol ale cărui premise sunt foarte generoase.

Invitaţii- numai unul şi unul

Andrea Griminelli

Este asteptat şi şi-a confirmat  prezenţa Andrea Griminelli, unul dintre cei mai mari flautişti ai momentului. De-a lungul carierei sale, Andrea Griminelli a susţinut concerte în toata lumea, de-a lungul turneelor din Europa, SUA, Japonia şi America de Sud. În anul 1989 a câştigat premiul Grammy pentru albumul “Live in Modena, Piazza Grande”. A avut numeroase colaborări cu artişti de renume precum: Pretre, Giulini, Mehta, Norrington, Krivine, Bashmet, Luisada, Sutherland, Bonynge, Rampal, Rojdestvenski, Levine, Lu-Ja, Ughi, Sado şi Semkov, Andrea Bocelli, Elton John, James Taylor, Sting, Branford Marsalis si Ian Anderson de la Jethro Tull.

Ilaria Della Bidia

Ilaria Della Bidia este al doilea nume important care va urca pe scenă alături de legendarul tenor.
Studiu, Pasiune si Iubire – acestea sunt cuvintele cheie care o reprezintă pe Ilaria Della Bidia, o artistă sinceră, versatilă, un spirit ce transmite multă energie si emoţie. Iubirea ei pentru muzică nu are limite, astfel că Ilaria reuseste într-o carieră de aproape 15 ani să pună în scenă peste 2000 de concerte în Italia şi în toată lumea (Europa, Rusia, SUA, Africa), având colaborări cu artişti celebri, actori si dansatori. Printre cei mai renumiţi artişti cu care a colaborat de-a lungul timpului îi amintim pe Maestrul Andrea Bocelli, Lionel Richie, John Legend, Sophia Loren, Reba McEntinre, Ronnie Dunn, Leona Lewis şi mulţi alţii.

Elisa Balbo

Elisa Balbo, protagonista unor opere celebre de Verdi şi Puccini, a cantat în gale prestigioase de opera, pe cele mai mari scene ale lumii, alaturi de dirijori celebri, prîntre care şi Riccardo Muti. A cantat pe scene importante, precum Teatro dell’Opera din Roma, Teatro La Fenice din Venezia, Arena din Verona, Teatro Filarmonico din Verona, Ravenna Festival, Teatro Comunale din Modena, Teatro del Giglio di Lucca, Wiener Konzerthaus, Grand Theatre Rubinstein Rimsij-Korsakov din Saint Petersburg.

Elizabeth Sombart

A patra prezenta internaţională, care i se va alătura lui Andrea Bocelli, este Elizabeth Sombart, o pianistă de origine franceză, născută la Strasbourg, care a avut numeroase colaborari cu artiști ca Augustin Dumay (vioara), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) şi Akiko Nakajima (soprana). A concertat alături de Orchestra Națională din Lille, Orchestra Filarmonicii din Strasbourg, Orchestra Academiei Bruckner din München și Orchestra Filarmonicii Regale din Londra. În 2006, Elizabeth Sombart a fost ridicată la rangul de Cavaler al Ordinului Național de Merit pentru întreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor pentru cariera sa artistică. În paralel cu activitatea de solist, în 1998 Elizabeth Sombart creează în Elveția Fundația Résonnance care este prezenţa în 6 țări şi ofera cursuri de muzica claşica gratuite tînerilor talentati. Filiala din Romania își desfășoară activitatea din 2013 în București.

Nume sonore, nume care au vazut şi au cunoscut cele mai mari scene ale lumii, ajung anul acesta şi în Romania, sa se îndragosteasca iremediabil de publicul nostru. Un public care stie şi apreciaza calitatea şi bunul gust.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro şi în format fizic din magazînele şi librariile partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti şi Humanitas, benzînariile OMV şi supermarket-urile Carrefour.

Un eveniment organizat de Quantum Media, în parteneriat cu Telekom Romania.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii