Pe 21 aprilie BuzzCamp ajunge la Cluj! Vino să dai startul carierei tale, alături de companii de top și invitați de seamă!

BuzzCamp este cel mai complex eveniment de recrutare targetată, orientare în carieră și dezvoltare personală. Evenimentul se adresează tinerilor aflați la început de drum (18-27 de ani) și îi pune în contact cu reprezentanți din companii de success și speakeri cu experiență pentru un start bun în carieră.

Cu pasi repezi, vine o noua editie BuzzCamp! Editia cu numarul 13 va fi cu noroc pentru tine!

Daca ai intre 18 si 27 de ani si esti din Cluj, rezerva-ti in agenda data de 21 aprilie. Venim in orasul tau si iti aducem cei mai buni speakeri si companii de top in cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Inscrie-te acum pe sa fii sigur ca iti rezervi unul dintre cele 300 de locuridisponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment.

Pentru ca ne dorim sa avem o influenta pozitiva asupra viitorului tau, iti oferim sansa sa participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit. In cadrul conferintelor cu teme de dezvoltare personala ai ocazia sa afli povestile de succes ale celor mai cunoscuti speakeri motivationali, traineri, dar si vedete, care iti vor impartasi din experienta si know-how-ul lor si iti vor raspunde la intrebari.

In ceea ce priveste workshop-urile, avem alaturi de noi companii internationale din domeniul tau, care nu doar ca iti vor pune la dispozitie input-uri despre cultura lor organizationala, dar au si oportunitati de cariera special pentru participantii la workshop-uri (job-uri, programe de internship si traineeship si stagii de practica).

La BuzzCamp oportunitatile apar si in pauze. La ce ne referim cand spunem asta? In pauzele de dupa conferinte si in cele dintre workshopuri, esti asteptat de catre companii la fotoliile de consiliere. Specialistii in HR iti vor raspunde la intrebari legate de compania pe care o reprezinta, dar si la intrebari legate de dezvoltarea profesionala.

Pentru a participa la cel mai complex eveniment efortul tau este minim.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe si sa fii prezent la eveniment. Nu uita acasa entuziasmul si deschiderea de a afla lucruri noi. De restul ne ocupam noi!

Daca ai intrebari, ne gasesti oricand pe mail la info@inspiregroup.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Inscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment si devino BuzzCamper!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii