SAM_3783

Sâmbată, 29 martie, a. c., pe o vreme superbă şi un asalt de vizitatori români şi străini, Fundaţia Pro West a executat şi finalizat primul proiect din acest an, cu denumirea “Beautiful Spring în Cluj”, în Grădina Botanică, “Alexandru Borza”, Cluj-Napoca. “Timp de 7 ore, cei 120 de voluntari au lucrat mult, organizat, eficient. Au împraştiat îngrăşăminte la baza trandafirilor, au săpat straturile de flori şi le-au marcat marginile, au greblat toată iarba şi bazele tuielor necurăţate de un an. S-au umplut cu uscături şi s-au evacuat 100 de saci de plastic. “De cinci ani suntem încântaţi de colaborarea cu voluntarii Fundaţei Pro West”, a declarat d-na Elena Râmba, coordonator din partea Grădinii Botanice.

Proiectele Fundaţiei Pro West se datorează sponsorilor; Societatea Farmec, personal directorului Mircea Turdean, Ioana Turdean, Ioana Borza şi Societăţii Napolact. Dintre cei 100 de voluntari, 50 au fost angajaţi ai Societăţii Canadiene “Bombardier Transportation”, Department of Finance & Human Resources, iar restul au fost de la facultăţi ale USAMV, UMF, alte facultăţi ale universitaţilor clujene. S-au emis 120 de diplome de merit pentru fiecare voluntar şi s-au eliberat scrisori de recomandare valabile pentru studii şi angajare în ţară şi străinătate. Următorul proiect al Fundaţiei Pro West în Grădina Botanică , cu denumirea de “I love summer in Cluj”, este programat pe data de sâmbătă, 31 mai, a. c.. Pentru participare contactaţi pe Tudor Stancalău, Project Manager, telefon 0743855256; mail: stancalau.tudor@gmail.com

Tudor Stancalău

Project Manager

TS/cc:

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din judeţul Cluj pe email!

Adresa de email:

Un serviciu oferit de către feedburner. Politica de confidenţialitate pentru abonaţi.