Lucrările derulate în cadrul contractului de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” au fost executate în proporţie de 70%

By | Published | Niciun comentariu

proiect1

antet2

Data comunicatului: 30.03.2016

Lucrările derulate în cadrul contractului de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” au fost executate în proporţie de 70%

Parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către C.A.A. din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013, contractul mai sus menţionat are drept scop reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia-Turzii.

La data de 30.03.2016 progresul fizic al contractului, în valoare de 1 522 096,27 lei, este de 70 %.
Precizăm faptul că, până în prezent, antreprenorul – Asocierea S.C. SYSCOM WATER TECHNOLOGY S.R.L. şi S.C. DONDI PROJECT CONSTRUCTII S.R.L. a executat şi activitatea de montare a panourilor termoizolante TOP ROOF C5 100 mm şi TOP WALL 100 mm.

Panourile termoizolante TOP ROOF C5 100 mm şi TOP WALL 100 mm sunt un element prefabricat de tip sandwich realizat în sistem „legat” , cu aderenţă totală între elementele componente.
Prevăzute cu izolaţie din poliuretan, se folosesc la realizarea acoperişurilor halelor industriale cu deschideri mari, încălzite sau la care se cere conservarea căldurii degajate în exploatare, recomandabile în special pentru structuri metalice, dar aplicabile şi la structurile de beton în cazuri bine justificate.
Acestea satisfac cerinţele normelor europene şi acordurilor internaţionale referitoare la emisiile de substanţe ce degradează stratul de ozon, nu conţin CFC-HCFC şi nu contribuie la fenomenul de încălzire globală.
Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda
Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772
E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro
Project manager: Bogdan Bobic

antet3

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *