Comunicat de presă Au fost finalizate lucrările contractului ,,Debitmetrie zonală’’.

proiect1

 Comunicat de presă – Au fost finalizate lucrările contractului ,,Debitmetrie zonală’’.

Comunicat în: 30.10.2015

În luna septembrie au fost finalizate lucrările contractului: ,,Debitmetrie zonală’’.

Obiectul acestui contract este: înființarea a 30 puncte de monitorizare debite, amplasate pe reţelele de alimentare cu apă. Contractorului i-a revenit sarcina de a furniza echipamentele mecanice şi de monitorizare (electrovane, debitmetre, tablouri de automatizare), în conformitate cu specificaţiile tehnice prezentate de Autoritatea Contractantă.

Beneficiile acestui contract sunt:

1) Monitorizarea  permanentă a parametrilor reţelei de alimentare cu apă potabilă – presiune şi debit în zone prestabilite (zona Petru Maior, Cartier Poiana, str.Clujului,Băile Sărate) de către Dispeceratul Central.

2) Controlarea presiunii prin reglarea electrovanelor de la distanţă de către Dispeceratul Central (ex: zona Ana Ipatescu, s-a redus debitul din închiderea procentuală a electrovanei montate în teren).

3) Monitorizarea cantităţii de apă pompate în cele două sisteme de alimentare cu apă Turda şi Câmpia Turzii, lucru care facilitează o analiză corectă a datelor atât în anul în curs cât şi în anii anteriori, astfel stabilindu-se clar evoluţia consumului cât şi reducerea pierderilor.

Datorită extinderii arealului de deservire aparţinând SC CAA SA, verificarea permanentă şi obţinerea în timp real a informaţiilor cu privire la funcţionarea sistemului de apă potabilă, se poate face numai cu sistemul SCADA (Sistem de Monitorizare şi Control Date).

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

Project manager: Bogdan Bobic

antet3

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.