Compania de Apă Arieș – Expoziție de desen și fotografie ”Apa este viață – Fiecare Strop contează!”

În data de 21 aprilie 2016, începând cu ora 12.30, Compania de Apă Arieș organizează Expoziția de desen și fotografie ,,Apa este viață – Fiecare Strop contează! Povestea lui Strop – Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul!’’. În cadrul expoziției vor fi prezentate desenele și fotografiile participanților la concursul cu tematica apei, elevi ai claselor I – XII, din Turda și Câmpia Turzii.

În cadrul acestui eveniment vor fi anunțați și câștigătorii competiției.

De Ziua Apei, 22.03.2016, Compania de Apă Arieș în parteneriat cu Vestra a dat startul unei campanii de responsabilitate socială pentru un consum inteligent de apă. CAA și Vestra a invitat elevii claselor I – XII din Turda și Câmpia Turzii să participe la concursul de desen și fotografie cu tematica apei ce s-a desfășurat în perioada 22 martie – 01 aprilie 2016, într-o competiție de conștientizare pentru utilizarea responsabilă a resurselor de apă.

Până în data de 15 aprilie alege fotografia ta preferată dintre fotografiile participante la concurs publicate pe pagina de facebook CAA.
Fotografia cu cele mai multe like-uri va câștiga premiul de popularitate.

Vizitează site-ul www.caaries.ro și pagina noastră de facebook – Compania de Apă Arieș –
pentru detalii și noutăți despre concurs.

Premiile puse la bătaie sunt 5 tabere de la Pensiunea Cai de Vis, din localitatea Vârful Câmpului (județul Botoșani), în perioada 4-8 iulie, oferite de Vestra și pachete cu obiecte promoționale din partea CAA.

,,Felicit din toată inima toți participanții la această competiție. Am rămas suprins și foarte impresionat de numărul mare de participanți la concursul de desen și fotografie inițiat de Compania de Apă Arieș dar și de interesul acordat de elevi acestui subiect. Scopul campaniei a fost de informare privind protecţia mediului vizând conştientizarea importanţei deosebite a resurselor de apă și rolului apei ca element primordial în viaţa noastră. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru implicare și să urez mult succes tuturor participanților.’’ Cristian Octavian Matei – Director General Compania de Apă Arieș.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.