Campus Universitar Metropolitan

Petrecere cu 20 de persoane într-un bloc din Cluj-Napoca. A fost sesizată poliția în contextul pandemiei de coronavirus

Poliția din Cluj au verificat dacă măsurile impuse pe perioada stării de alertă sunt respectate. În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat acțiuni cu efective mărite fiind legitimate peste 230 de persoane și verificate aproximativ 90 de obiective.

S-au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, 96 dintre acestea în conformitate cu Legea 55/2020. Astfel, poliția Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se ascultă muzică la o intensitate înaltă.

Polițiștii au constat 21 de persoane care s-au reunit cu prilejul organizării unei petreceri.
Acestora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, iar organizatorul petrecerii a fost sancționat atât în conformitate cu Legea 61/1991 pentru încălcarea a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cât și pentru nerespectarea normelor de protecție impuse în vederea prevenirii și combaterii pandemiei de Covid-19. Valoarea totală a sancțiunilor fiind de 13.500 lei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii