Petrecere cu 20 de persoane într-un bloc din Cluj-Napoca. A fost sesizată poliția în contextul pandemiei de coronavirus

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Poliția din Cluj au verificat dacă măsurile impuse pe perioada stării de alertă sunt respectate. În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat acțiuni cu efective mărite fiind legitimate peste 230 de persoane și verificate aproximativ 90 de obiective.

S-au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, 96 dintre acestea în conformitate cu Legea 55/2020. Astfel, poliția Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se ascultă muzică la o intensitate înaltă.

Polițiștii au constat 21 de persoane care s-au reunit cu prilejul organizării unei petreceri.
Acestora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, iar organizatorul petrecerii a fost sancționat atât în conformitate cu Legea 61/1991 pentru încălcarea a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cât și pentru nerespectarea normelor de protecție impuse în vederea prevenirii și combaterii pandemiei de Covid-19. Valoarea totală a sancțiunilor fiind de 13.500 lei.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău