Cristian Pomohaci este condamnat definitiv la un an de închisoare. Vezi aici motivul și câte apartamente deține acesta

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cristian Pomohaci, fost preot și cântăreț de muzică populară și religioasă, a primit pedeapsa închisorii pentru evaziune fiscală. Acesta a închiriat ilegal 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite.

Acesta a „scutit” statul de 150.000 de euro, neplătind taxele pentru apartamentele închiriate. Astfel, a primit un an de închisoare cu executare și va trebui să facă și muncă în folosul comunității neplătită, timp de 90 de zile în beneficiul Primăriei Rebrişoara.

Sursele declară că Pomohaci ar avea 25 de apartamente, 9 terenuri cu construcții, 5 terenuri și un garaj. 40 de imobile la număr.

„Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate.

În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate”, arată sentința definitivă, pronunțată vineri de Curtea de Apel.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău