masini ridicate

Undă verde pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Cluj-Napoca

Consiliul local Cluj-Napoca a aprobat tarifele pentru ridicarea, transportul și depozitarea vehiculelor staționate neregulamentar și a vehiculelor fără stăpân sau abandonate.

Timp de o săptămână poliția locală va realiza o campanie de informare pentru ca toți șoferii clujeni să fie la curent cu noile modificări. De asemenea, noi semne cu ”Atenție se ridică mașini!” vor fi puse în tot orașul.

Astfel, clujenii care vor parca în zonele interzise riscă să scoată din buzunar 547 de lei dacă le va fi ridicată mașina. În cazul în care șoferul ajunge la mașină înainte ca aceasta să fie dusă la RADP, va plăti doar 247 de lei.

”Printr-o Hotărâre de Consiliu local  dăm dreptul RADP-ului să ridice mașini. 547 de lei va costa ridicarea mașinii, transportul și depozitarea. 294 de lei dacă șoferii sunt la fața locului.  Vom derula și o campanie de informare pentru ca toți șoferii să știe că mașinile se vor ridica în Cluj-Napoca. O săptămână după adoptarea HCL va fi pentru informarea suplimentară. Astfel șoferii vor primi în continuare doar amendă și vor primi în parbrize fluturași cu informații despre noile reglementări. Am cerut Poliției locale să amplaseze semne care să avertizeze șoferii despre ridicarea mașinilor. Rolul Campaniei de prevenire și amplasarea semnului de ridicarea mașinii este ca toți șoferii să fie avertizați. Sunt convins ca va avea un efect pozitiv asupra disciplinării traficului. Nu vom mai fi mașini parcate în sensurile giratorii și pe trecerile de pietoni”, a declarat primarul Emil Boc.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii