PSD Cluj cere edilului să vină cu soluții pentru producătorii locali. Solicitarea vine după ce piețele sunt mutate în aer liber

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

PSD Cluj cere prinarului, Emil Boc, să vină cu soluții în contextul mutării piețelor publice din Cluj-Napoca în aer liber.

Standurile producătorilor locali au fost amenajare în aer liber, în fața piețelor, cu păstrarea distanței și prin respectarea tuturor măsurilor comunicate de autoritățile abilitate.

Partidul amintit susține că decizia luată de autorități nu este potrivită, în primul rând din cauza temperaturii. Revolta vine din cauza faptului că sunt supermarket-uri deschise care vând aceleași produse pe care le vând și producătorii locali, nevoiți să stea în aer liber.

„Nu putem să nu ne întrebăm ”pe cine protejați domnule primar?”, în condițiile în care lângă piața agroalimentară din cartierul Zorilor se află un supermarket ce continuă să vândă în interior exact același tip de produse agroalimentare ca și cel vândut de comercianții din piață. De ce pe țărani îi scoateți afară din piețe domnule primar, pe timp de iarnă, dar permiteți în continuare funcționarea altor spații comerciale în care se află un număr îngrijorător de oameni? PSD Cluj solicită primarului Emil Boc să vină urgent cu soluții umane pentru producătorii locali care să dovedească preocuparea reală pentru sănătatea fizică a producătorilor, dar și pentru siguranța alimentară a clujenilor”, a transmis PSD Cluj într-un comunicat de presă.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău