Prefectura Cluj elimină cozile de la înmatriculări. Programările se fac exclusiv online

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Începând cu 1 februarie, odată cu eliminarea timbrului de mediu, clujenii au luat cu asalt Serviciul de înmatriculări. Astfel că s-a ajuns să stea și 12 ore pentru a-și înmatricula mașina. Pentru a rezolva această situație, Prefectura a venit cu o soluție, programarea pentru depunerea actelor se va face exclusiv online.

Instituţia Prefectului Cluj pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice posibilitatea efectuării de programări exclusiv online (3 ghişee) în vederea depunerii actelor pentru înmatricularea vehiculelor, începând cu data de 4 martie 2017, prima zi disponibilă planificării online fiind 7 martie 2017.

Precizăm că în prezent există posibilitatea programării online pe un singur ghişeu, operaţiune pusă la dispoziţia cetăţenilor din 17 martie 2015, dar odată cu eliminarea timbrului de mediu, numărul solicitărilor de înmatricularea a crescut considerabil, motiv pentru care programările la acest ghişeu se fac la mai mult de 3 luni. În cazul ghişeului online funcţional deja (Ghişeul nr. 4), precizăm că până la epuizarea programărilor făcute, se va respecta întocmai planificarea efectuată.

Se elimină cozile. Fiecare vine la ora la care este programat

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web , fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor,  cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care fost planificat.

La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.

Jandarmii au intervenit pentru a calma oamenii nervoși

În urma cu câteva zile a fost nevoie de intervenția jandarmilor, deoarece oamenii sătui să stea la coadă cu noapte în cap, au devenit nervoși. Angajații de la Serviciul de Înmatriculări au fost nevoiți să solicite sprijinul Jandarmeriei, și le-au recomandat oamenilor să facă sesizări la Prefectură pentru a fi găsită o soluție.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău