Peste 100 de amenzi aplicate clujenilor. Aceasta este urmarea unei razii fulger pe un parcurs de 2 ore

La data de 18 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune punctuală pe raza municipiului, în scopul întăririi gradului de disciplină rutieră în rândul participantilor la trafic, verificării legalităţii transporturilor rutiere de persoane, precum şi pentru limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS COV-2, comunică IPJ.

În cele 2 ore, poliţiştii au legitimat 324 de persoane şi 296 de vehicule şi mijloace de transport în comun. Urmare a neregulilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 124 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pentru nerespectarea normelor de circulaţie, au fost aplicate 100 de sancţiuni, conform OUG 195/2002R, 48 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 17 pentru nepurtarea centurii de siguranţă.

Totodată, poliţiştii au reţinut permisele de conducere a 2 conducători auto pentru neacordarea de prioritate persoanelor angajate în traversarea regulamentară a străzii, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

În urma nerespectării măsurilor de protecţie individuală pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020R.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.