Pe banii lui Paszkany, suporterii din Gruia fac manifestaţii neofasciste

   Kacaioţii din deal recidivează. „Brigada Solilocvia”, adică ăia care vorbesc singuri prin oraş, s-a apucat de plimbări pe internet. Ultima oară au fost văzuţi la stadion cu câte o oglindă în mână. Ziceau că ei cântă pe voci. De fapt, cuplul scamator, Hokus-Porkus, s-a trezit din hibernare şi afumătoare şi a poruncit un Komunicat (în întregime mai jos). S-au supărat vârtos că „U” va juca, pe „Stadionul dr. Mircea Luca”, meciul cu Steaua. Şi că Horia Uioreanu a spus despre „Şepcile Roşii” că sunt „echipa de suflet a oraşului”.

ceferisti fascisti

 

Nu, mă, aşa e cum spuneţi voi, porcuşorilor kacaioţi! KVSC 1907, care îşi are rădăcinile în echipa horthistă Vasas, din perioada ocupaţiei maghiare, e echipa de suflet a oraşului. Avem şi o poză cu suporterii kacaioţi care ne fac cinste, tuturor clujenilor, pe oriunde mişună. De exemplu, aici, făceau o vizită la Auschwitz să se inspire şi să joace o miuţă cu craniile unor evrei proaspăt dezgropaţi. Am aflat numele celor fotografiaţi şi le mulţumim intens că reprezintă „sufletul” Clujului. Nu au apucat încă „Procesul de la Nurnberg”, dar o să apuce, sigur, „Procesul maimuţelor”.

cefereisti nazisti

De la stânga la dreapta, în ordinea numerelor de pe tricou.

   Martin Borman, zis „Martonko”- s-a crezut despre el că a murit bătrân. De fapt, el trăieşte tânăr şi îi ajută pe horthiştii în munca ideologică
Rudolf Hess- a inventat Panzerul şi şaorma.
Herman Goring- zis Jibănul- a fost aviator, acum e tractor cu şenilă.
Anamaria Feher, camuflată în infanterist şi Eva Braun, inventatoarea celulitei.
Vasile Goebbels, ministrul informaţiilor publice- de bucurie că a descoperit deodorantul il salută nazist pe fratele lui, Danke Vasile Danku, ministrul propagandei în viitorul guvern Paszkany.
Deasupra tuturor, chiar Adolf Paszkany, într-un salut impecabil.
Ultimele patru sunt surorile Kessler, Herman, Gutza, Kinder şi Bullen Bulă Kessler, inventatorul difuzorului alternativ şi mai ales continuu. Heil, Arpi!

   (În Gruia nu mişcă nimeni în front fără să ştie Arpi, drept pentru care Paszkany nu este decât o prelungire în timp a lui Horthy şi a lui Hitler şi a apucăturilor lor criminale.)

Semnează Generalul Charles Vădă de Gaulle, impostorilor!

 

(Textele şi grafica din „Cronica pârâciosului” aparţin cititorilor. În consecinţă, trebuie considerate pamflet, atât de cititori cât şi de eventualii judecători nervoşi şi supăraţi pe viaţă, şi pe ambientul internautic înconjurător.)

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.