Patinoar pe actualul loc de joacă pentru copii din Parcul Central

Primarul Emil Boc a anunțat că suprafața de teren primită de la Consiliul județean, aflată lângă locul de joacă pentru copii din Parcul Central, ar putea fi folosită pentru amenajarea unui patinoar. Municipalitatea dorește să amenajeze un patinoar în Parcul Central. Prima locație propusă a fost lacul, iar acum specialiștii au propus locația unde acum este loc de joacă.

”Propunerea a venit în urma discuțiilor din comisia tehnică de urbanism pentru a regândi amplasamentul patinoarului din Parcul Central. Propunerea specialiștilor a fost de a se renunța la amplasamentul de pe lac care ar crea inconveniente estetice și la reconfigurarea locului de joacă și la crearea unui patinoar pe întreaga suprafața de pe actualul loc de joacă și de pe suprafața transmisă de Consiliul județean. Va urma o dezbatere publică și vom vedea care dintre cele două variante, pe loc sau la locul de joacă va fi folosit pentru patinoar. Eu am optat pentru varianta inițială de amenajare a patinoarului pe lac, dar au fost invocate câteva argumente de natură estetică și de amenajare a lacului”, potrivit primarului Emil Boc.

CJ Cluj a aprobat transferarea unei suprafețe de teren de aproximativ 1800 mp din terenul (în suprafață totală de 55.055 mp), proprietatea publică a Județului Cluj, situat în Municipiul Cluj-Napoca, str. Parcului f.n.  inscris în cartea funciară nr. 281471 Cluj-Napoca, în vederea realizării unui obiectiv de investiții publice – parc. Terenul este adiacent ternului aflat in proprietatea Municipiului Cluj-Napoca pe care se află edificat locul de joacă pentru copii din Parcul Central.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii