Ganea are foaie de observaţie

Declaraţie Ganea, proaspăt antrenor la „U”

   “Aştept o relaţie bună cu fanii, vreau să am o relaţie bună cu ei, să sprijine echipa şi clubul. Referitor la acel incident cu bannerul de la stadionul CFR, eu nu am avut nici o legătură, jandarmii au confiscat acel banner, eu nu am notat nimic în foaie de observaţie”, a mai spus Ionel Ganea. 

   Remember. La meciul cu kacaioţii din deal severinenii au afişat un banner alb cu mesajul: „Respect”U”l se câştigă (scris negru), nu se cumpără (scris cu vişiniu)”. Ganea, observatorul meciului le-a interzis bannerul suporterilor Drobetei.

   Aoleu! Cică, „foaie de observaţie”. Ăsta-i doctor! După cum l-o strâns de grumaz pe asistentul Mudura e doctor de „Nas, gât şi urechi!”. Atunci era în operaţie. Îl vindeca pe arbitru de sănătate. Atâta l-o zgâlţâit de cap, pe Mudura, de-o rămas fluiericiul cu un ochi hăis şi unul cea, neoperabili. Poate arbitra acuma la ambele tuşe, deodată.

   Ionele, dragă! Ca să ai o relaţie bună cu fanii lui „U”, după ce ai făcut la Severin, şi nu pe schelălăiala din deal, trebuie să-i mai operezi pe următorii: Ioan Mărginean cu foarfeca şi cu un cap în gură. Numa’ să nu ţi-l înghită pitonul păros. Apoi, pe Walter. Cu ăla faci ce vrei, numai autopsie de fotbal să fie şi definitivă! Că dacă mai bântuie mult fantoma lui Florică prin fotbalul românesc, omoară Liga complet.

Dr Hăis şi dr. Cea

   (Textele şi grafica din „Cronica pârâciosului” aparţin cititorilor. În consecinţă, trebuie considerate pamflet, atât de cititori cât şi de eventualii judecători nervoşi şi supăraţi pe viaţă, şi pe ambientul internautic înconjurător.)

ganea1

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.