Flacăra opoziției PDL Cluj s-a stins

După ce PDL Cluj a pierdut alegerile parlamentare, rămânând în cele din urmă cu 2 parlamentari, Alin Tișe (senator) și Adrian Gurzău (deputat), iar celălalt deputat de Turda, Mircea Irimie, a sărit în brațele PC, în județul Cluj nu mai are cine să facă opoziție.

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj- Napoca, reușește cât de cât să mai țină partidul viu, ajutând-ul notorietatea. Senatorul Alin Tișe se pregătește să preia conducerea organizației județene a PDL de la actualul președinte Daniel Buda, care a pierdut încrederea lui Boc.

În Municipiul Turda opoziția este pe linie moartă, deoarece președintele Organizației de Tineret a PDL, Andreea Veronica Morar, care este și consilier județean este soția lui Dan Morar, Președintele Organizației de Tineret PSD Cluj, având și funcția de consilier local al Municipiului Cluj- Napoca. Acestă situație denotă că PDL Turda face jocurile USL, primarul Tudor Ștefănie (PDL) nu are cum să controleze Organizația, deja fragmentată.

La Câmpia Turzii, Viorel Crișan, fostul Președinte de Tineret a PDL, care ca venit în Organizație când partidul era pe val, fiind susținut de către nașul său, Cristian Haiduc, Președintele PDL Câmpia Turzii și candidat la Senat pe colegiul de munte, a părăsit formațiunea politică datorită pierderii alegerilor. Liviu Popa, Președintele interimar, care l-a înlocuit pe Crișan nu poate face opozitie pentru că este angajat al Colegiului Tehnic Victor Ungurean, unde este profesor de Educatie Fizică, iar directorii liceului sunt de la USL. În Câmpia Turzii, organizația PDL este complet terminată, mai ales că orașul se află sub tutela USL în toate departamentele administrative posibile, iar în Consiliul Local, consilierii PDL nu au nici un cuvânt de spus.

Ionuț Geană

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.