Emil Boc îi sfătuiește pe toți clujenii să renunțe la sărbătorirea zilelor de naștere și să țină cont de toate restricțiile impuse

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, îi roagă pe locuitorii clujeni să renunțe la activitățile care pun în pericol viața și sănătatea în context pandemic. Acesta afirmă că ar trebui ca cetățenii să participe doar la întâlnirile care sunt strict necesare.

Din cauza cazurilor de coronavirus care se tot înmulțesc, primarul Clujului îi îndeamnă pe clujeni să amâne petrecerile și activitățile care nu sunt „strict necesare”. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței consiliului local de marți.

„Fac apel de a renunța la toate lucrurile care nu sunt strict necesare, deplasări, întâlniri, evenimente private. Nu murim dacă nu facem două luni zile de naștere, le putem sărbători mai bine în siguranță, mai încolo. Să evităm petrecerile, toate lucrurile care nu sunt strict necesare”, a afirmat Emil Boc.

Mai mult, conducerea roagă respectarea regulilor de distanțare igiena mâinilor și purtarea măștii, pentru siguranță și pentru a ajuta și cadrele medicale, deoarece „bătălia se duce în afara spitalelor”.

„Cum se spune în popor, ne ajunge apa la gură, adică dacă acest număr crește în continuare, presiunea pe sistemul sanitar va fi de a nu mai putea face față. La ora la care vorbim, există încă resurse medicale în spitalele clujene, inclusiv la Clujana. Avem o problemă cu personalul medical, din cauza cazurilor de infectare cu COVID, dar și datorită acestor nevoi speciale. Este foarte important ce facem fiecare dintre noi în afara spitalelor, acolo se duce bătălia în acest moment, prin respectarea acestor reguli fundamentale care țin de igienă, de distanțare fizică și de purtarea măștii, eu consider că fiecare facem un act de patriotism respectând aceste lucruri în momentele acestea grele prin care trecem cu toții”, a mai transmis Boc.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău