După cinci ani, Primăria primește străzile Depoului și Badea Cârțan

Primarul Emil Boc a anunțat că după cinci ani de așteptare, municipalitatea a primit prin Hotărâre de Guvern străzile Depoului și Badea Cârțan. Din nefericire, pentru Parcul Feroviarilor municipalitatea mai are de așteptat, astfel că nu se pot întreprinde lucrări de întreținere.

Străzile Depoului și Badea Cârțan, un pericol public

Clujenii care locuiesc pe cele două străzi pot în sfârșit să spere că municipalitatea va întreprinde în sfârșit lucrări de modernizare. Locuitorii de pe Depoului și Badea Cârțan sunt nevoiți de ani de zile să circule pe străzi fără canalizare care se inundă la fiecare ploaie, străzi pline de gropi ce reprezintă un pericol pentru mașini.

”Noi cetăţenii avem de suferit. Ne rupem maşinile prin gropi şi suntem nevoiţi circulăm pe aceste drumuri care sunt mai rele decât la sate. Ar trebui nu mai plătim impozite pe maşini şi case. Şi noi suntem oameni şi cei din Mărăşti ,Mănăştur ,Gheorgheni sau alte cartiere care au străzi,trotuare şi parcuri. Nimeni nu ia măsuri şi toţi primarii au promis în campaniile electorale o se ocupe. Va bateţi joc de cetăţenii care locuiesc aici ! Doar noi avem obligaţia de a plăti impozite dar dvs.ce obligaţii aveţi faţă de noi cetăţenii ?”, își exprimă nemulțumirea un clujean.

”Dorim ştim când vor fii asfaltate aceste străzi care nu au nici canalizare. După fiecare ploaie suntem şi în Delta Dunării, numai bălți şi gropi. Sunt 6 blocuri(1 sau 2 scări) + case care plătim impozite”, potrivit unui alt clujean

Străzile au trecut în administrarea Primăriei

Primarul Emil Boc a anunțat că a fost adoptată Hotărârea de Guvern prin care cele două străzi, Depoului și Badea Cârțan au trecut în patrimoniul municipalității.

”După o așteptare de peste cinci ani aceste două străzi, Depoului și Cârțan au fost aprobate să treacă în patrimoniul municipiului, în următoarele 30 de zile urmând să fie semnat procesul de predare-primire. Multă lume a crezut și a fost primul elan de bucurie, crezând că acea hotărâre de Guvern se referă la Parcul Feroviarilor. Din nefericire nu Parcul a trecut prin Hotărâre de Guvern la municipalitatea, doar străzile Depoului și Badea Cârțan, însă avem speranța că și Parcul va trece cât mai repede. Parlamentarii clujeni s-au interesat la Ministerul Transporturilor despre soarta parcului, dar din nefericire acest efort încă nu este încununat cu trecerea prin Hotărâre de Guvern. Ne-am propus să îl sun personal pe secretarul Guvernului să întreb dacă mai există vreun impediment. Acum dacă au trecut aceste două străzi trebuie să treacă și celelalte proiecte de hotărâre. Noi am trimis toate documentele și e important că proiectul a primit sprijin politic de la toate forțele”, a declarat primarul Emil Boc.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii