dj 150

DJ 150 – distrugătorul de maşini pentru clujenii din Câmpia Turzii – Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu

DJ 150 – distrugătorul de maşini. „Clujenii din Câmpia Turzii – Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu au ajuns la limita insuportabilului după ce reabilitarea impracticabilului drum judeţean DJ 150 este tărăgânată de mulţi ani, în paralel, cei din Consiliul Judeţean Cluj, în frunte cu Alin Tişe, promiţând anual reabilitarea acestuia”, afirmă deputatul PSD Horia Nasra, într-un comunicat remis presei.

DJ 150 – distrugătorul de maşini

„Practic, dacă cauţi un parc de dezmembrări auto, un cimitir auto, în zona Câmpia Turzii – Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu, drumul judeţean este cel mai accesibil! Gropile din metru în metru sunt garanţia distrugerii maşinilor clujenilor din zonă şi o pată mare pe obrazul administraţiei judeţene, care anual le promite oamenilor modernizarea acestui drum de car.

Cred că deja niciun clujean nu mai pune bază pe cuvântul lui Alin Tişe, însă mă întreb, colegilor lui, consilierilor judeţeni liberali, europarlamentarului Buda, chiar nu le pasă, chiar nu le este ruşine de starea deplorabilă a drumurilor judeţene? Chiar nu mai există bărbaţi politici în PNL Cluj care să-l corecteze, urecheze pe Tişe?”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare