Consilierii locali PSD Cluj-Napoca îl acuză pe primarul Boc de lipsă de interes față de parcările de tip modular

Primarul Emil Boc a declarat în urmă cu doi ani că va găsi o soluție eficientă privind locurile de parcare din municipiul Cluj-Napoca. Soluția era un sistem de parcări modulare, pe sturcturi metalice, care să fie amplasate între blocuri, pe spațiile fostelor garaje sau în alte locații identificate de primărie, proiect propus de PSD.

Dar aceste garaje inutile, inestetice, care ocupă foarte mult spațiu, nu au fost desființate, iar primăria se pare că a uitat de acest proiect util clujenilor, mai ales în cartierele aglomerate din Cluj-Napoca: Mărăști și Mănăștur.

Consilierii locali PSD fac des referiri la sistemul de parcări modulare, fiind un proiect care există în multe orașe din Europa, iar prin implementarea lui, s-ar reduce gradul de ocupare al străzilor.

Primăria nu se implică, deși au trecut 2 ani de la propunere, deși a bugetat studiul de fezabilitate și s-a demarat procedura de găsire a terenurilor disponibile. De ce nu s-a identificat nici o porțiune de teren pentru astfel de parcări în doi ani și jumătate? Primăria este lipsită de viziune și de spirit practic, a declarat Dan Morar, consilier local PSD.

Morar mai afirmă că realizarea parcărilor de tip modular se pot realiza ușor și ar avea costuri rezonabile.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii