Clujenii vor avea aquapark la Chinteni. Află de ce nu la Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Clujenii vor avea aquapark la Chinteni. În mai puțin de 3 ani, clujenii ar trebui să aibă o nouă atracție turistică și, totodată, un centru de relaxare și petrecere a timpului liber, în aquaparkul ce urmează să fie construit în comuna Chinteni.

„Demarăm procedura de licitaţie publică internaţională pentru construcţia aquaparkului. Estimăm că în acest an vom finaliza licitaţia şi începând din primăvara anului 2020 să demarăm lucrările, cu o perioadă de doi ani pentru construcţia acestui obiectiv”, a afirmat primarul comunei Chinteni Lucia Suciu.

Procedurile pentru construcţia primului aquapark de mari dimensiuni din Cluj sunt aproape finalizate, iar licitaţia pentru realizarea lui va fi lansată, cel mai probabil, în a doua jumătate a lunii august.

Aquaparkul nu va fi construit în municipiu, ci în comuna Chinteni, pe o suprafaţă de zece hectare, aflată în imediata vecinătate a lacului din zonă.

Baza de agrement va avea opt bazine interioare şi exterioare, şapte tobogane pentru copii şi adulţi, terenuri de sport şi zonă de alimentaţie publică şi este proiectată în aşa fel încât să poată funcţiona atât vara cât şi iarna.

Primarul din Chinteni, Lucia Suciu, spune că, dacă la licitaţie nu vor fi contestaţii, aquaparkul va fi inaugurat în prima parte a anului 2022. „Avem un ansamblu de tobogane mari, pentru tinerii cu multă adrenalină, mai avem un ansamblu de tobogane în clădire, o parte dintre toboganele de aici urmând să ne aducă şi în exteriorul clădirii. E o concepţie mai nouă a celor care produc aceste tobogane”, a declarat Lucia Suciu.

Clujenii vor avea aquapark la Chinteni. Află de ce nu la Cluj

La 25 de milioane de euro………..

Citește mai departe AICI

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare