Parcul din Florești va fi inaugurat miercuri. Localnicii îi decid numele: sugestiile floreștenilor

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Lucrările la noul parc din Florești, cel de pe strada Tăuțiului, au fost finalizate, iar primarul comunei, Horia Șulea anunță pe pagina sa de Facebook că locuitorii din Florești vor decide numele spațiului de agrement.

„Dragii mei floresteni,

Așa cum am promis, e luna august și parcul de pe Tăuțiului este finalizat. Miercuri, 26 august, vom inaugura parcul de joacă și de agrement de pe locația fostului Poligon. Un loc de recreere si joacă de peste 15.000 mp (Suprafață totală: 15.760 mp, Suprafață aparate de joacă: 965 mp, Suprafață spații verzi amenajate: 5.390 mp) cu iarbă, copaci, umbră, foișor, agora cu minitribună, grupuri sanitare, echipamente de joacă nou-nouțe, bănci, sursă de apă potabilă, cișmea.

Si, ca o dezbatere publică, ce nume să îi dăm parcului?!

Aștept în comentarii sau Messenger sugestii până duminică 16 august, iar începand de luni vom avea un sondaj, în care voi decideți numele parcului!”, a scris primaul comunei, Horia Șulea, pe pagina sa de Facebook.

Floreștenii au fost inventivi și au dat, în comentarii, sugestii care mai de care: Parcul Poligon Florești, Parcul ,,Grădina Castanilor” Florești, Parcul îndrăgostiților, Parcul Tineretul. Un bărbat cu simțul umorului a făcut trimitere către cele religioase: „Parcul l-aș numi Ghetsimani. Ca să ne protejeze orașul. :)”.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău