hot buzunare

Hoț recidivist, reținut de Poliția Locală

O patrulă formată din doi polițiști locali din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță publică, care își efectuau serviciul de patrulare pe strada Gavril Muzicescu, au fost sesizați de un cetățean, cu privire la faptul că două persoane de sex masculin au spart un garaj pe strada Ioan Ghica și au sustras două roți cu tot cu genți. Polițiștii locali au procedat la urmărirea celor două persoane, iar în zona Podului Garibaldi au depistat o persoană de sex masculin care avea asupra sa o roată cu cauciuc și o geantă de aliaj. Polițiștii locali l-au legitimat si identificat pe M.E.I., cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca și l-au întrebat de unde are roata, acesta declarând că a găsit-o la gunoi.

Numitul M.E.I. a fost recunoscut de către cetățeanul care a sesizat ca fiind cel care a ieșit din curtea imobilului de pe strada Ioan Ghica în fugă, având asupra sa o roată. Suspectul M.E.I. a fost reținut de polițiștii locali și s-a solicitat prin 112 sprijinul unui echipaj de la Poliția Municipiului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Secția 5 Poliția Municipiului, iar numitul M.E.I. a fost predat pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.

Cealaltă roată a fost recuperată ulterior din locul unde a fost lăsată de către numitul M.E.I. și toate bunurile sustrase au fost returnate proprietarului.

Din verificările ulterioare, s-a constatat faptul că numitul M.E.I. era dat în urmărire, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii