Sunteti aici:StiriEXCLUSIV / Un hoț deghizat în agent de pază s-a folosit de bastonul cu electroșocuri pentru a jefui un supermarket din Mănăștur. Adevăratul agent de pază a rămas paralizat...

EXCLUSIV / Un hoț deghizat în agent de pază s-a folosit de bastonul cu electroșocuri pentru a jefui un supermarket din Mănăștur. Adevăratul agent de pază a rămas paralizat la pământ

Publicat in data

Un furt mai puțin obișnuit a avut loc ieri într-un supermarket din cartierul clujean Mănăștur. Un bărbat îmbrăcat în haine de pază l-a imobilizat cu un baston electric pe agentul de la intrarea din magazin, a furat de pe rafturi ce a apucat, după care a plecat liniștit, pe lângă adevăratul agent de pază rămas paralizat pe jos.

foto: Cluj Manifest
foto: Cluj Manifest

Încă speriată, și șchiopătând vizibil, victima s-a prezentat în această dimineață la IML Cluj pentru a obține un certificat medico-legal: ”Nu știu ce a scos din buzunar, un baston electric, ceva, fiindcă atunci când mi-a atins piciorul am paralizat și nu am putut să mai fac nimic. A furat nestingherit din magazin, după care a dispărut în mulțimea de pe stradă”.

”În data de 22 martie, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că agentul de pază al unui supermarket din cartierul Mănăștur a fost bruscat de un client, care, apoi, și-a însușit bunuri fără a le achita. Polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbat, iar în cauză s-a deschis dosar penal și se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul”, a declarat în exclusivitate pentru ClujManifest, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Sorin Grecu

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Manastirea Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril – Anunt 2

MĂNĂSTIREA SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIL, cu sediul în jud. Cluj, com. Geaca, sat...

Alte articole

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...