Un clujean care a depozitat și incendiat ilegal deșeuri, amendat cu 6000 de lei

polițiștii locali de la Serviciul Control Protecția Mediului s-au autosesizat cu privire la existența unui incendiu pe un drum adiacent B-dului Muncii.

Au fost efectuate verificări constatându-se faptul că au fost incendiate componente din plastic de la contoarele de gaz, cauciucuri și alte deșeuri.

În urma indiciilor găsite la fața locului și a verificărilor suplimentare efectuate în zilele următoare, a fost identificat domnul C.I.D., care se face responsabil pentru depozitarea deșeurilor și producerea incendiului.

Persoana vinovată a fost sancționată contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2005-privind protecția mediului, cu amendă în valoare de 6000 lei.

În urma măsurilor dispuse, deșeurile au fost ridicate, iar zona a fost salubrizată pe cheltuiala persoanei responsabile pentru fapta în cauză.

Poliția Locală reamintește faptul că depozitarea și incendierea deșeurilor sunt interzise, iar aceste fapte atrag sancțiuni în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Latest articles

Related articles