Turist găsit spânzurat

Turist găsit spânzurat într-o cameră de hotel

Turist găsit spânzurat într-o cameră a unui hotel din staţiunea Jupiter. Un turist în vârstă de 34 de ani a fost găsit spânzurat, joi seară, într-o cameră a unui hotel din staţiunea Jupiter, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

„Astăzi, în jurul orei 19.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din staţiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată.  Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta a fost declarat decedat”, a transmis IPJ.

Turist găsit spânzurat – s-a deschis dosar de cercetare penală

Conform sursei citate, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au declarat că bărbatul a fost găsit de cadrele medicale sosite la faţa locului în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind zadarnice.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, care de profesie ar fi fost poliţist, se afla împreună cu familia în vacanţă pe litoral. AGERPRES

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare