TIR răsturnat pe șosea, la intrarea în Turda. Trei vehicule avariate și 2 victime

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Un TIR răsturnat pe șosea – unul dintre cele trei vehiccule implicate într-un accident grav, în lanț, la intrarea în Turda.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, accidentul a fost provocat inițial de un turism care, la ieșirea din parcarea restaurantului Marele Alb, nu a acordat prioritate șirulu de vehicule de pe sensul de mers Cluj-Napoca – Câmpia Turzii. Din cauza acestui fapt, vehiculul a acroșat TIR-ul, care se deplasa regulamentar. După impact, TIR-ul a intrat pe sensul opus, a acroșat un alt vehicul aflat în mers și, în cele din urmă, s-a răsturnat blocând circulația.

TIR răsturnat pe șosea, la intrarea în Turda. Trei vehicule avariate și 2 victime

Pe lângă cele trei vehicule avariate, accidentul în lanț a înregistrat și două victime: conducătorul TIR-ului și o femeie din autoturismul care a provocat incidentul.

Pentru scoaterea victimelor (șoferul TIR-ului a rămas blocat în cabină) și acordarea primului ajutor, ca și pentru eliberarea drumului și revenirea la normal a circulație în zonă, a fost nevoie de o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Ultimile articole

Articole populare