Percheziții la Cluj. Un bărbat este anchetat pentru pedofilie

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Polițiștii clujeni au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit că ar fi atras, în mod repetat, în locuinţa sa minori cu vârste între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

Joi, 16 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj. Bărbatul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.

Conform polițiștilor, cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale. Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat.

Sursa

Ultimile articole

Articole populare