Împreună pentru fair-play

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Împreună pentru fair-play. Colaborarea între diferite instituții ale statului, cu privire la grija pentru siguranța cetățeanului, în diferite aspecte ale vieții este foarte importantă. Iată de ce,  vineri, 12 iulie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, a avut loc o întâlnire între comenzile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă a Judeţului Cluj, Poliţiei Locale Cluj-Napoca, Poliţiei Locale Dej, Poliţiei Locale Turda Direcţiei pentru Sport a Judeţului Cluj, ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, ai cluburilor sportive cu care colaborează Jandarmeria clujeană, precum şi cu reprezentanţi ai firmelor de pază care asigură măsuri de ordine în incinta stadioanelor şi sălilor de sport de pe raza judeţului Cluj.

Împreună pentru fair-play

Cu prilejul acestei întâlniri, menite să contribuie la îmbunătăţirea modului de cooperare pe durata competiţiilor sportive, s-au abordat următoarele probleme:

– obligaţiile organizatorilor privind asigurarea unor condiţii minime de siguranţă ale arenelor sportive;

– obligaţiile societăţilor specializate de protecţie şi pază sau ale personalului propriu al organizatorului care asigură măsurile de ordine şi siguranţă în incinta arenei sportive conform Legii nr. 4/2008 modificată.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare