Dican e performer și la BAC. Jucătorul „U” Cluj a luat 9,96! Un alt fotbalist clujean a obținut 9,71

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Fotbalistul Victor Robert Dican e performer și la BAC! Sportivul legitimat la Universitatea Cluj a obținut nota 9,96, respectiv 10 la probele de matematică și chimie și 9,90 la proba de limba și literatura română.

Performanțele școlare are lui Dican nu sunt o surpriză. Absolvent al Liceului „David Prodan” din Cugir, el a fost șef de promoție, cu media 10.

O medie impresionantă a obținut Victor Robert Dican, fotbalistul Universității Cluj, cel care a absolvit examenul cu 9,96! Iar în ultimii ani a fost mereu între elevii cu rezultate excepționale la olimpiadele școlare de lingvistică și chimie.

Dican e performer și la BAC. Pop, la fel!

Cât de ușor sau cât de greu e să fii „de 10” și la școală, și în sport? Dican declara în urmă cu ceva timp astfel: „Este greu să faci fotbal de performanță și să fii și de nota zece. Pentru mine, însă, școala înseamnă foarte mult. Timpul e mereu la limită, dar din puncul meu de vedere este important să fii cât mai educat ca fotbalist”, scrie site-ul oficial al FRF.

Un alt clujean, Alexandru Pop, a obținut și el o medie foarte bună, respectiv 9,71. Alexandru Pop este, în acest moment, jucător împrumutat de Viitorul Constanța. Media lui a fost cea mai mare obținută de absolvenții liceului său, mai anunță FRF.

Foto

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Ultimile articole

Articole populare