Revoltă la spitalul din Suceava

Suceava: asistentele infectate care se îngrijesc “între ele” amenință că își dau foc VIDEO

Cadrele medicale reclamă că nimeni nu intră la ele, că “medicamentele ne sunt puse pe geam, iar așternuturile nu sunt schimbate de 15 zile”. Ele spun că oamenii cu alte boli, precum diabetul, nu primesc medicație specifică și nici mâncare adaptată.

“Suntem ca o sacoșă uitată pe peronul gării”, spun mai multe femei disperate, care apar într-o filmare făcută pe secția dermatologie a Spitalului Județean din Suceava. Libertatea a luat legătura cu oamenii din interior. Cadrele medicale au repetat mesajul din filmare.
Citeşte întreaga ştire: Imaginile tulburătoare ale revoltei de la Spitalul Suceava: asistentele infectate care se îngrijesc “între ele” amenință că își dau foc.

Pe filmare, femeile spun că “medicamentele sunt lăsate pe geam”, rar vine câte o asistentă pentru a le administra tratamentul, iar mâncarea este postată pe o măsuță din fața secției, afară. La un moment dat, cineva spune, apăsat, “îmi dau foc în fața spitalului, în semn de protest, să văd dacă le convine!”.

Libertatea a luat legătura cu oamenii din interior. Cadrele medicale au repetat mesajul din filmare.

Citeşte întreaga ştire: Imaginile tulburătoare ale revoltei de la Spitalul Suceava: asistentele infectate care se îngrijesc “între ele” amenință că își dau foc

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare