UNTOLD la final: 143 de amenzi și 1639 de persoane au semnalat probleme medicale

În cele patru zile de UNTOLD forțele de ordine nu au raportat niciun incident major care să afecteze liniștea și ordinea publică.

Forțele de ordine locale, alături de cele din județele învecinate au instituit dispozitive preventive și reactiv pentru siguranța celor peste 300.000 de participanți.

Au fost organizate acţiuni de patrulare, observare, supraveghere şi la nevoie , de intervenţie, atât în proximitatea locului de desfăşurare a evenimentului, cât şi pe traseele care converg către locația evenimentului.

        Forţele de jandarmerie și poliţie împreună cu alte instituții competente, au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 78023 lei.

        De asemenea, au fost înregistrate 145 de sesizări privind săvârşirea unor fapte penale.

        În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale, salvatorii au acordat prim ajutor calificat pentru 1.639 de persoane, care au semnalat probleme medicale. Dintre acestea, 39 au fost transportate la unități spitalicești.

        Comparativ cu ediția 2017 a festivalului, numărul solicitărilor medicale a înregistrat o ușoară scădere de 6%.

Asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a implicat peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și efective ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Traficul total de participanți la cea de-a patra ediție a festivalului UNTOLD a fost de peste 355.000 de persoane.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare