Jaf banca

Tentativă de jaf armat la o sucursală Cec Bank din Mărăști (FOTO)

Un bărbat mascat a încercat să jefuiască o sucursală Cec Bank situată în cartierul Mărăști. Acesta a amenințat personalul băncii cu un pistol, dar pentru că a fost refuzat a părăsit incinta. Este al doilea incident de acest fel după ce în urmă cu doar două zile un bărbat a furat 20.000 de lei de la o altă unitate bancară.

În jurul orei 15:10, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru a părăsit incinta băncii în fugă.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză.

Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului.

Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

 

Semnalmente:

 

– vârstă aproximativă 20-25 de ani

– constituţie atletică

– purta îmbrăcăminte de culoare închisă şi ochelari de soare

 

Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare