Recomandări pentru suporterii care participă la Sports Festival

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca asigură ordinea publică la manifestarea cultural-artistică „Sports Festival”

În perioada 14-17.06.2018  a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi  Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică a participanților la  evenimentul “Sports Festival”, care se va desfăşura în municipiul Cluj – Napoca.

Măsurile de ordine vor fi sporite, în zilele de vineri 15 iunie, cu ocazia desfăşurării meciului demonstrativ de tenis  dintre „Team România”- „Team World” care va avea loc  la  Sala Polivalentă, începând cu ora 17.30, precum și sâmbătă, 16 iunie, când va avea loc meciul de fotbal dintre “ Generaţia de Aur” a  României  şi “Barça Legends”, care se va juca  pe stadionul ”Cluj Arena”, începând cu ora 19.00.

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Este interzis accesul în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la aceste manifestări sportive, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locurile de desfăşurare a meciurilor, în apropierea şi în incinta arenelor sportive.

 

Latest articles

Related articles