Polițiștii clujeni, razie în Piața de Vechituri de la Expo Transilvania

Poliţiştii clujeni au acţionat în Piaţa de Vechituri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea comercializării de bunuri provenite din infracţiuni.

La data de  01 aprilie a.c., între orele 08:00-12:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie – Compartimentul Siguranţă Publică, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Cluj, au desfasurat o actiune în Piaţa de Vechituri de pe platoul Expo Transilvania, din municipiul Cluj-Napoca.

În cadrul activităţilor desfăşurate de către forţele de ordine au fost legitimate 32 de persoane şi au fost verificate 24 de persoane fizice/juridice care efectuau activităţi de comerţ.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, din care 9 în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991, 6 la regimul rutier, 2 la alte acte normative.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi  Mobile Cluj-Napoca şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare