Expozitia foto “Cei mai frumosi ani”

Peluza Sepcile Rosii în colaborare cu numaiu.ro organizeaza expozitia foto intitulata “Cei mai frumosi ani”. Subiectul celor peste 100 de fotografii expuse îl reprezinta suporterii Universitatii Cluj în primul deceniu al anilor 2000. Sunt imagini din viata Peluzei într-o perioada ce începe cu farmecul diviziei “C” pe batrânul “Ion Moina”, continua cu zecile de deplasari pe la Negresti Oas, Zalau, Ineu, Vâlcea sau Lupeni si se încheie cu cele doua promovari în prima liga catre sfârsitul deceniului.

Fotografiile inedite sunt dublate de imagini video care vor rula pe toata durata expozitiei, cuprinzând ore întregi de filmari din mijlocul Peluzei în momente de referinta ale istoriei de acum 10-15 ani.Expozitia este realizata cu sprijinul Colorama si va fi deschisa în perioada 16-23 decembrie, între orele 12- 18, în incinta stadionului Cluj Arena, lânga casele de bilete.

Doritorii pot achizitiona exponate printr-o donatie catre Peluza Specile Rosii, fondurile obtinute urmând sa fie donate unor familii nevoiase.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare