bacalaureat

Elevii de 10 la Bacalaureat, premiați de Consiliul județean Cluj

Elevii din județul Cluj care au obținut media 10,00 la examenul de Bacalaureat vor fi recompensați de Consiliul județean.

Alături de diplomele de excelență oferite în semn de apreciere, tinerii care au promovat cu nota 10,00 vor primi și o sumă de bani oferită de Consiliul Județean Cluj.

 „Decizia de a recompensa excelența în educație e una pe care o consider mai mult decât necesară și firească. Îi felicit, în numele Consiliului Județean, pe acești absolvenți de excepție care au obținut nota 10 dar și pe toți cei care, prin implicarea și efortul lor, au făcut, din nou, ca județul Cluj să se situeze pe locul I la nivel național în ceea ce privește procentul de promovare. Îi felicit, deci, și le mulțumesc tuturor, elevi, profesori, părinți, cei care au făcut posibilă această nouă reușită cu adevărat remarcabilă“, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Consiliul județean Cluj va premia în bani și elevii clujeni care au obținut media 10,00 la Evaluarea Națională din acest an.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare