CFR Cluj, campioana României

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

CFR Cluj a câștigat campionatul României, al doilea an consecutiv, cu o etapă înainte de final, grație reușitei din această seară, 1-0 în partida jucată împotriva Universității Craiova.  La fel ca și anul trecut, pe banca echipei clujene s-a aflat Dan Petrescu.

CFR Cluj este prima echipă după Steaua care reușește să își apere titlul, după o pauză de 35 de ani.

Singurul gol al partidei a fost reușit de către în urma unei lovituri de la 11 metri.

”Mă bucur pentru acest titlu, sperăm să câștigăm și anul viitor. Am spart gheața, am câștigat două titluri consecutive la rând, sperăm la încă unul și să ajungem în Cupele Europene”, a declarat căpitanul echipei, Mario Camora.

Ardelenii sunt convinși că atuul lor în lupta cu FCSB, CSU Craiova și Viitorul a constituit-o unitatea grupului și faptul că jucătorii au strâns rândurile și s-au comportat ca o familie.

„Vestiarul nostru și staff-ul a făcut totul în acest sezon, acesta a fost atuul nostru. Față de sezonul trecut când ne-au ajutat și rezultatele altor echipe, acum nu am avut nevoie de nimic, noi am dominat cap-coadă” – Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

CFR Cluj a ajuns la 5 campionate câștigate în ultimii 11 ani.

dorința șefilor din Gruia este ca din ce în ce mai mulți oameni să vină alături de echipă în sezoanele care urmează, cu atât mai mult cu cât echipa va bifa prezențe în competițiile europene.

„Ne străduim să aducem la stadion cât mai mulți oameni, să-i facem fani fideli echipei, luptăm pentru Cluj, vrem să-i facem pe clujeni să simtă ce înseamnă să lupți cu tot sufletul pentru un trofeu. Ne dorim accesul în grupele Europa League cel puțin, Champions League e puțin cam greu deocamdată, dar de dorit, ne dorim din tot sufletul” – Marian Băgăcean, patronul de la CFR Cluj.

Ultimile articole

Articole populare