Atenție șoferi! 10 incidente rutiere în Cluj în această dimineață. O persoană a decedat.

Odată ce toți clujenii s-au întors la muncă, au apărut din nou aglomerațiile în trafic, și mai grav accidentele. Carosabilul este acoperit cu un strat de polei, iar viteza trebuia redusă. Condițiile meteo îndeamnă la prudență, însă nu toată lumea respectă acest lucru.  Din acest motiv, doar în această dimineață au avut loc patru accidente. Pagina de Facebook dedicată șoferilor clujeni, Info Trafic Cluj a anunțat o serie de evenimente rutiere care s-au petrecut în această dimineață. Șoferii recomandă atenție, reducerea vitezei și cel mai important să nu mai fie folosite telefoanele mobile la volan.

Cel mai grav accident a avut loc pe strada Porțelanului din Piața 1 Mai. Un biciclist a fost lovit și a decedat în urma impactului. Podul Porțelanului a fost blocat și circulația oprită.

Trei mașini s-au ciocnit la intersecția Străzilor Brâncuși, Take Ionescu și Delavrancea. Șoferii clujeni recomandă semaforizarea intersecției.

Pe Calea Turzii la intersecția cu strada Brașov, în curbă, două mașini s-au lovit frontal. Una dintre ele a derapat și a intrat pe contrasens. Au fost blocate benzile de coborâre, poliția dirijând traficul pe benzile de urcare.

Pentru acea zonă, unii șoferi recomandă pragurile de sol, în timp ce alții consideră că atenția și viteza redusă pot determina reducerea numărului de accidente.

”Asta se întâmplă când unii șoferi nu tin cont de starea carosabilului și autoritățile care nu curata asfaltul”, sesizează un șofer.

Șoferii sunt îngrijorați că toate aceste incidente au avut loc în condițiile în care elevii sunt încă în vacanță. De luni însă aceștia se întorc la școală, iar traficul va fi din nou un calvar.

Alte accidente mai ușoare au avut loc pe strada Frunzișului, pe varianta Vâlcele-Apahida, dar și pe strada Eugen Ionesco. O tamponare ușoară a avut loc și pe podul de la IRA. Potrivit ISU Cluj e vorba de nu mai puțin de 10 accidente și tamponări.

Latest articles

Related articles