Armata Română are stand la Untold! Și un traseu cu obstacole, pentru pregătirea militară (foto)

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Dacă te interesează o carieră militară sau dacă pur și simplu vrei să afli informații despre Armata Română, du-te la… Untold! Asta pentru că, după Neversea, și festivalul clujean s-a deschis către forțele militare române, care vor fi prezente în aria de desfășurare a evenimentului cu personal și tehnică militară, în cadrul unui stand dedicat.

„La ediția de anul acesta de la Untold, ne dorim să vă răspundem curiozităților, să împărtășim cu voi aspecte militare și, de ce nu, să vă facem să înțelegeți că armata este mai mult decât o profesie”, ni se spune într-un comunicat trimis presei. „Vă așteptăm la standul nostru, unde se vor afla militarii din Divizia 4 Infanterie „Gemina”, operatorii din Forțele pentru Operații Speciale, specialiștii din structurile EOD, elevii și studenții din instituțiile militare de învățământ”.
De asemenea, pentru cei interesați de o carieră în Armata Română, la stand vor fi prezenți și militari din Centrul Militar Zonal Cluj, care vă vor oferi toate detaliile.

Mai interesant este faptul că toți cei care doresc să facă asta pot „experimenta postura de militar” parcurgând un traseu cu obstacole, specific pentru pregătirea militară, în cadrul unui „boot-camp” amplasat în cadrul spațiului MApN din festival de Regimentul 317 ISR „Vlădeasa”.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Fotografii: Laurențiu Turoi

Ultimile articole

Articole populare