Un clujean încearcă se dea de urmă administratorului blocului în care locuiește, de pe strada Lăcărmioarelor din cartierul Gheorgheni. Acesta a dispărut cu tot cu banii locatarilor.

”Acest individ cu numele Bledea S. Ioan. Este (a fost) administratorul blocului in care locuiesc eu. De o saptamana a plecat cu toti banii incasati de la locatari pentru intretinere. Mentionez ca este administrator la mai multe blocuri din Cluj. Va rog sa faceti public aceasta informatie printr-un share! Eu sper sa-l gasesc si sa-l predau politiei”, este anunțul postat pe o pagină de socializare.

Comitetul de bloc a făcut o înștiințare către toți locatarii și vor sesiza organele abilitate pentru a recupera banii.

Administratorul nu mai răspunde la telefon, nu mai poate fi găsit la adresele cunoscute din Mănăștur și Florești. Din informațiile primite de locatari de la furnizori, acesta nu a achitat facturile pe luna Octombrie, nu a depus la Finanțe declarațiile pe lunile octombrie și noiembrie, și nu a plătit impozitele. Acesta nu a predat actele/documentele de plată și nici suma aferentă numerarului deținut în casă.
Comitetul de bloc va determina cât mai exact suma pe care administratorul Bledea S. Ioan trebuie să o predea asociației, pentru a fi sesizate organele de drept în vederea recuperării acestei sume.