compatibilitatea cu partenerul de cuplu

Compatibilitatea cu partenerul de cuplu, calculată după data nașterii

Numerologia poate să spune multe despre compatibilitatea cu partenerul de cuplu. Ea a fost dezvoltată de Pitagora, în Antichitate și de Paracelsus, în Evul Mediu.

Ai cunoscut o persoana care pare ideala. Simti ca el sau ea este alesul/aleasa. Insa nu intotdeauna socoteala de-acasa se potriveste cu cea din targ. Specialistii in numerologie spun ca este simplu sa afli daca esti compatibil sau nu cu partenerul urmand un algoritm ce include datele de nastere ale voastre.Iata cum calculezi indexul: aduni cifrele din data voastra de nastere, apoi scazi din rezultat numarul 22 pana cand vei obtine un numar mai mic de 22.

Exemplu

EA: 12.09.1970

EL: 02.12.1968

Suma este:

1+2+0+9+1+9+7+0+0+2+1+2+1+9+6+9 = 58 -22 = 36-22 = 14.

Iata si interpretarea indexului.

Compatibilitatea cu partenerul de cuplu. Index 1

Intr-o astfel de relatie intotdeauna se va pune problema cine este liderul. De obicei, barbatul cauta sa fie “cocosul” si sa impuna legile casei. Daca nimeni nu are nimic impotriva, poate fi o relatie creativa, care vor lucra bine impreuna.

Compatibilitatea cu partenerul de cuplu. Index 2

O relatie armonioasa, in care partenerii se inteleg reciproc, se pun in pielea celuilalt si isi inteleg foarte bine sentimentele.

Index 3

O relatie buna care conduce la casnicie cu multi copii. Aceasta relatie aduce bani si stabilitate. Insa nimeni nu va reusi sa intre in cercul vostru intim. Nici macar mamele.

Index 4

O relatie in care barbatul joaca rolul principal. O relatie plina de pasiune si emotii puternice. Singurul impediment al relatiei este gelozia extrema. Nu trebuie sa-ti controlezi partenerul ca si cand ti-ar apartine de drept. E dovada de un egoism feroce si poate strica relatia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Karma familiei tale – semnele care se dezvăluie. Află cum să tai corzile energetice

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare