Criptomoneda Oracol Xor

Criptomoneda Oracol Xor intră și în „buzunarul” românilor

Vineri, 21 iunie, la Palatul Parlamentului, a fost lansată în România Criptomoneda Oracol Xor, în cadrul unei conferințe naționale dedicată tehnologiilor inovatoare, a cărui temă principală a fost tehnologia blokchain: „Romania Blockchain Summit”.

Blockchain este, de fapt, un sistem care permite efectuarea de tranzacții globale rapide și sigure, iar dezvoltarea acestuia a făcut posibilă existența criptomonedelor.

Participanții la lansarea de vineri, provocată de doi antreprenori români, au putut afla cum poate fi tranzacționată Criptomoneda Oracol XOr, doar prin intermediul telefoniei mobile, ceea ce reprezintă un salt în domeniu, nemaifiind necesare conexiunile de internet.

Preşedintele Asociaţiei Blockchain România, Armand Domuta, este de părere că, deși acum tehnologia este uitilizabilă în principal domeniului financiar, în viitorul apropiat ea va permite să fie aplicată și în alte domenii și industrii, precum energia – vânzarea și cumpărarea de energie electrică într-un mod descentralizat -, în medicină, în logistică, în domeniul public.

„Acest proiect, început în urmă cu doi ani, împreună cu un alt partener român, a fost lansat la nivel de ofertă inițială la 1 iunie și avem deja cereri de pe patru continente. Principalul avantaj pentru viitorii investitori, alături de valoarea acestei criptomonede, este acela că vor putea tranzacționa ORACOL XOR doar prin rețele telefonice GSM, fără Internet”

Adrian Florea, fondator al proiectului ORACOL XOR

Potențialii investitori vor beneficia de un discount de 40% la achiziție, până în data de 30 iunie, de 30% până la sfârșitul lunii iulie, respectiv de o reducere de 20% până la 1 septembrie 2019.

Citește și

Claudia Paven recomandă instrumente financiare prin care se pot economisi bani

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare