Bilete de centenar

La împlinirea a #100 de ani de la realizarea României Întregite, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, lansează programul „Bilete de Centenar”, prin care oferă acces gratuit fiecărui al #100-lea vizitator. Programul începe din data de 1 februarie 2018, derulându-se până la 31 ianuarie 2019.

Programul este realizat cu sprijinul partenerilor noștri Jazz in the Park și Wens Tour & Travel (sponsorizare contravaloare bilete) și PMA Invest (sponsorizare imprimare bilete).

Dragi prieteni,

Știm că voi, iubitori ai civilizației noastre tradiționale, apreciați Muzeul Etnografic al Transilvaniei, primul muzeu înființat în Transilvania după Marea Unire, pentru patrimoniul său valoros și unic, pentru expozițiile și evenimentele pe care vi le oferă. Ne dorim să fiți alături de noi de-a lungul întregului An Centenar, iar pentru aceasta v-am pregătit mai multe surprize.

Una dintre acestea o anunțăm acum: în acest an, la aniversarea a #100 de ani de Românie Întregită, vom oferi acces gratuit fiecărui al #100-lea vizitator al nostru!

Oferta este valabilă de la 1 februarie 2018 până la 31 ianuarie 2019, atât la sediul central al Muzeului, de pe strada Memorandumului nr. 21, cât și în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, aflat pe strada Tăietura Turcului. Astfel, vom avea mai multe motive pentru a ne bucura împreună, aniversând #100 de ani de la Unirea Mare (1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2018) și #160 de ani de la Unirea Mică (24 Ianuarie 1859 – 24 Ianuarie 2019).

Biletele de Centenar sunt tipărite în seturi de câte #100, imprimarea acestora fiind suportată de partenerii noștri de la PMA Invest. Ultimul bilet din fiecare set este gratuit, el fiind achitat în avans de sponsorii noștri Wens Tour & Travel și Jazz in the Park.

Le mulțumim pentru implicare partenerilor care și-au dorit să fie alături de noi în acest proiect. Sunt organizații respectate și solide, implicate în proiectele comunității, recunoscute pentru calitate și profesionalism. Ei au înțeles că noi, muzeele, avem nevoie de sprijin, iar voi, vizitatorii noștri, meritați respectul și prețuirea tuturor. Dacă considerați că implicarea lor merită aprecierea voastră, vă invităm respectuos să le-o acordați:

  • Jazz in the Park, jazzinthepark.ro – „Cel mai mare festival cu suflet Jazz din România”
  • PMA Invest, pma.ro – „Toate produsele publicitare într-un singur loc”
  • Wens Tour & Travel, wens.ro – „Creator de vacanțe”

Mai mult decât oricând, în acest An al Centenarului trebuie să ne amintim ce ne leagă, ce ne unește, cine suntem, de unde venim. O parte a răspunsurilor la aceste întrebări pot fi găsite, poate, și la noi, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Dacă vă numărați printre cei care credeți că merită să le căutați, noi suntem aici: www.muzeul-etnografic.ro.

La mulți ani, România!