Progresul fizic al contractului de furnizare „Echipamente Operationale – Lot 1” derulat în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda „ este de 100 %

proiect

antet2

Data comunicatului: 17.11.2015

 Progresul fizic al contractului de furnizare „Echipamente Operationale – Lot 1 derulat în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda este de 100 %

Contractul de furnizare „Echipamente Operationale – Lot 1”  a fost încheiat de către Compania de Apă Arieş S.A. cu  firma Terra Romania Utilaje De Constructii S.R.L. la 17.06.2015.

Firma contractantă a furnizat Beneficiarului următoarele echipamente care au fost puse în funcţiune, respectiv:

– Buldoexcavator – 3 bucăţi – model JCB 3CX;

– Buldoexcavator – 1 bucată – model JCB 1 CX.

Acest contract  este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turziiaferent perioadei 2007-2013.

Prin intermediul echipamentelor achiziţionate se urmăreşte eficientizarea capacităţii operatorului regional (OR) privind timpii necesari intervenţiilor asupra reţelelor din arealul Turda-Câmpia Turzii.

 

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

Project manager: Bogdan Bobic

antet3

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii