tânăr politician clujean

Tânăr politician clujean, prezent la evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune”, la Palatul Parlamentului

Un tânăr politician clujean a fost prezent la un eveniment cu o tradiție de 66 de ani. Vicepreședintele ALDE Câmpia Turzii, Cristian Maier, a fost printre puținii politicieni clujeni invitati la evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune”, organizat la Palatul Parlamentului în perioada 2-3 octombrie 2019 de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României. Tema evenimentului a fost “Valorile identitare europene”. Au participat câteva sute de lideri politici, spirituali, oameni de afaceri, academicieni şi reprezentanţi ai societatii civile, din care amintim: Ioan Aurel Pop – președintele Academiei Române, Ben-Oni Ardelean – parlamentar, presedintele Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu, ministrul Apărării Nationale – Gabriel Leș, ministrul de externe – Ramona Mănescu, secretarul general al PNL -Robert Sighiartău. Evenimentul a început cu rostirea rugăciunii “Tatăl nostru” și imnul de stat interpretat de artista Laura Bretan.

Evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune” a început în 1953, când membrii Congresului SUA l-au invitat pe preşedintele Eisenhower să se alăture pentru un mic dejun „în spiritul lui Isus”. Micul dejun a continuat în fiecare an, fiind găzduit şi condus de membrii grupurilor de rugăciune din Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor din SUA. Evenimentul se desfasoara în fiecare an, în mai multe țări, inclusiv în România.

Cristian Maier, un tânăr politician clujean, a fost prezent la evenimentul „Mic Dejun cu Rugăciune”, la Palatul Parlamentului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare