Străzile din Cluj-Napoca sunt spălate cu detergent

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că primăria încearcă să ridice standardul în ceea ce privește curățenia străzilor, astfel că acestea sunt spălate cu detergent.

”Noi încercăm să ridicăm puțin standardul și am demarat un program de spălare cu detergenți, cu soluții pentru trotuare, pe ambele sectoare ale municipiului. Avem în vedere să spălăm în aceste zile: strada Petru Maior, strada Napoca, strada Memorandumului, Piața Unirii, strada Aurel Vlaicu, strada Fabricii, zona Parcului Central. Nu putem să facem această spălare cu detergent în fiecare zi pentru că este foarte costisitoare, dar încercăm să implementăm și acest program ca să avem un plus de calitate și în această direcție”, potrivit lui Tarcea.

De asemenea, primăria verifică periodic toate șantierele pentru că mașinile să nu aducă mizeria pe străzi.

”Am intrat în zona de șantiere unde verificăm rampele de spălare. În primăvara aceasta au fost foarte multe amenzi pentru cei care nu au respectat condițiile care le-au fost impuse. Aceștia ies cu mizeria din șantier și murdăresc toată strada”, a declarat Tarcea.

Clujenii reclamă faptul că mașinile de gunoi lasă mizerie în urma lor, murdăresc străzile, iar mirosul este insuportabil.

Mașina de salubritate are scurgeri. Vă rog să impuneți firmei de salubritate să remedieze problema. De fiecare dată când este ridicat gunoiul menajer rămâne un miros pestilențial pentru câteva zile (dacă nu plouă între timp).

In fiecare seara, masina de la Rosal lasa pete de lichid in urma colectarii gunoiului. Strada nu se spala, mirosul este insuportabil.

As dori sa fac o reclamatie in legatura cu mizeria si jegul care ramane de fiecare data cand trece masina de gunoi pe strazile Tiblesului si Donath din cartierul Grigorescu. Este de nepermis sa ramana asa o mizerie si miros. Problema este constanta de luni de zile. Ti-e scarba sa treci pe strada. Va puteti imagina mirosul care apare, mai ales vara. Nu este normal sa curga toate mizeriile din masina de gunoi. Va imaginati ce probleme de igiena pot sa apara.

Masinile de ridicat gunoiul de la Rosal sunt sparte. Curg din ele deseuri menajere lichide. (zeama) Rog sa luati masuri pentru igienizarea zonei de pe Strada Al. Vlahuta, Nr.26, Bl. R1,

Am mai raportat faptul ca cei de la salubritate lasa in urma lor un miros insuportabil de fiecare data. Va cer sa luti masurile necesare

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare